ΤΣΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΙΣΤΙΟ

Τα Mατέριά μας

‎Κάθε Salty Bag έχει τη σπεσιαλιτά της εξαρτάται από το κολόρο, από το «τεσούτο», από τα κουράγια του, μπορεί να ‘ναι τση ταλαιπώριας και να ‘χει ένα σωρό ντιφέτα και τσόντες από τα μποφόρια, τσι μπουράσκες, από τσου χρόνους τσου πολλούς που παράδερνε τσι θάλασσες. Αυτά τα στοιχειά είναι όμως η «στόρια τση Salty Bag».

Συμβουλή:
Εάν η Salty Bag είναι μπιάνκα παναπεί είναι από Dacron, ιστίο τση κρουαζιέρας. Τα ιστία για τσι ρεγκάτες είναι από κολόρο τζάλο που το λένε KEVLAR®, ή απο γκρίτζιο και μαυρό, παναπει από ανθρακονήματα. Spectra® / Dyneema®. Το «μη μου άπτου» είναι πολυκολοράτο και το λένε ripstop Nylon.
Materials | Upcycled Sail Bags | Salty Bag
Materials | Upcycled Sail Bags | Salty Bag
Reborn Icon | Upcycled Sail Bags | Salty Bag

Ματαχρησοποιημένα πανιά

Τεσούτο κολόρου μπιάνκο με πολλά κουράγια που ‘χουνε τα πανιά τση κρουαζιέρας.
Μπούρδινο «μη μου άπτου» πανί που σιάνουμε τσι φούσκες.
Το Kevlar, μάρκα ντεποζιτάτα από το 1965, είναι 5 βολές πίλιο μαστίτσιο από τον χάλυβα. Εύκολα αβιζάρουμε το Kevlar από το κολόρο του το τζάλο.
Όταν δείτε μια Salty Bag που΄ναι νέρα και ντούρα, θα’ναι μάλλον από ματαχρησιμοποιημένο πανί από ανθρακονήματα που’χει μπουόνα κομπινατσιόνε πέζου και αντοχής.

Τεσούτα τση γης

Ματαχρησιμοποιημένα παβιόνια μπατέλων και ρετάλια από τσι φάμπρικες, μάρκας Sunbrella® Τεσουτό ακρυλικό που αντέχει σ’ όλοι τσι καιροί. Το βάνουμε σε μέρη από τσι σάκες μας που το’χουνε ανάγκη.
Ανακυκλώσιμη επένδυση παρθένου πολυεστέρα.
Pinatex®, παναπεί πέλε από φόγια ανανά.
Τα συνθετικά σχοινιά μας είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα που προέρχεται από πλαστικά μπουκάλια.
Recycled Icon | Upcycled Sail Bags | Salty Bag

Ματαχρησιμοποιημένα και ανακυκλωμένα λουριά

Προμηθευομάστενε παγιές ζώνες σικουρέτσας από ντόπιες φάμπρικες ανακύκλωσης αυτοκινήτων και τσι βάνουμε για λουριά τσι σάκες μας. Η ματάχρηση είναι πάντοτες καλύτερη από την ανακύκλωση!
Λουριά από πολυπροπυλένιο, παναπεί από ματέρια ντούρα και εύκολα ανακυκλώσιμα.
Pinatex®, παναπεί πέλε από φόγια ανανά.

από ιντούστριες τση Ιγκλετέρας και Γιούρκας από ιντούστρια τση Ξάνθης. Όλα κατασκευασμένα με τον παγιό τον τρόπο.

Ρεμπάρτα κ.α.

Προμηθομευάστενε Φερμουάρ (παναπει ρεμπάρτες). Πάγια Ιντούστρια τση Τζαπονίας. YKK’s EXCELLA® line offers the highest quality metal zippers. The beautiful look enhances luxury and longevity, ensuring enjoyment of your Salty Bag for years to come. YKK Vislon® zippers are premium molded plastic zippers that are readily recyclable.

Όλα τα μεταλλικά μέρη των σακιδίων και των αξεσουάρ μας, προέρχονται από κατασκευαστές στην Ιταλία και είναι από χαλκό ή επεξεργασμένο χαλκό.

Coats Dabond. Το Dabond® είναι πολυεστερικό ράμα που αντέχει και στη νόθα και στο πλήμα τεγιο για πανιά και για παβιόνια.

Μεταξοτυπίες

Συνεργαζόμαστε με την TIND, ειδικούς στην εκτύπωση μεταξοτυπίας, γιατί όπως λένε: «Εκτυπώνουμε με αγάπη και μαγεία, Δεν υπάρχουν: υλικά που δεν μπορούμε να εκτυπώσουμε χρώματα που δεν μπορούμε να ταιριάξουμε διαστάσεις, μεγάλες ή μικρές, που δεν μπορούμε να χειριστούμε δεν έχουμε περιορισμούς ή δισταγμούς καταπίνουμε μελάνια και φτύνουμε εκτυπώσεις »

tind.gr

Materials | Upcycled Sail Bags | Salty Bag